lördag 24 augusti 2019

Endast fyra månader kvarJulbloggsäsongen är igång.

Det är så härligt att se hur julbloggar och juliga Instagram-konton börjar komma igång nu, och jag försöker själv att göra detsamma. Även att få se pressbilder och tjuvtittar på julens kommande produktnyheter är alltid lika spännande och nu börjar de komma, äntligen. Det återstår och se vilka produkter jag väljer att dela med mig av här men några måsten har jag redan stött på som jag ser fram emot att skriva om snart.
Följer du några julbloggar i år?Nu är det endast fyra månader kvar till julafton och med tanke på hur fort de första månaderna har gått, kommer julen vara här på nolltid. Jag har avverkat två julkalendrar denna sommar samt plöjt igenom DC's Legends of Tomorrow som bjöd på några trevliga julavsnitt, så julen har inte varit långt borta i mitt huvud. De senaste veckorna har det även varit en del mysväder med regn. Så härligt att se hösten närma sig.
lördag 10 augusti 2019

Höststämning och en glimt av julIdag har höstkänslorna varit på topp!

Ett riktigt höstigt väder har vi haft här idag. Det har varit mörkt och mulet, regn och blåst hela dagen. Även naturen börjar skifta i färg lite smått. Väldigt mysigt. Jag är så glad och tacksam över att denna sommaren inte blev lika varm, lång och outhärdlig som den förra.

Förra helgen gjorde jag årets julfilmpremiär med julkalendern Barna Hedenhös uppfinner julen, den är så härlig och väldigt julmysig mot slutet! Och ikväll funderar jag på att ta mig an en till. Håll huvet kallt från 1994 ligger nära till hands, den kan jag aldrig se för många gånger.

Hur står det till hos er? Börjat fundera något på julen ännu?