14 sep. 2016

Den perfekta juldukningenGranris & röda äpplen.

Jag har funderat över hur den perfekta och ultimata dukningen till julen skulle se ut, enligt mig. Jag har kommit fram till följande ingredienser: enkla dukar i rött och vitt, ljusstakar i rött, vitt eller mässing med vita ljus samt granris, kanelstänger och röda äpplen för doft och dekoration. Kolla bara på dessa fina bilder så förstår ni nog hur jag tänker. Juligt, traditionellt och väldigt mysigt!


Bildkällor: Johanna Vintage, My Lovely Things & Made In Persbo

Vad gäller porslinet så är jag inte helt säker ännu.

Ibland känner jag att jag bara vill ha lite finare, helvita tallrikar. Jag vill gärna ha en komplett julservis, eller i alla fall tallrikar eftersom att det används mest. Jag har några tallrikar från Fyrklövern's Disney Jul men kan inte bestämma mig ifall jag vill samla ihop fler eller om jag vill ha något annat. Det är en jättefin servis, och jag skulle garanterat bli nöjd med den, men det finns ju så mycket mer fint att välja bland så jag har lite beslutsångest...

Hur ser den perfekt juldukningen ut enligt dig?
Och har du någon julservis?

4 kommentarer:

 1. Enligt mig är fyrklöverns disney jul den perfekta julservisen. Men sedan är ju Åsas Tomtejul i vitt också jättefin! haha jag förstår det där med beslutsångest!

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt julhärligt ut! Älskar den där stilen. Harmonisk, mysig och inbjudande :)
  Jag hade hela Disneys julservis förut. Men sålde av den förra året pga platsbrist :/ Ångrar dock det en aningens även om jag nu har börjat samla på Åsas Tomtejul, den gråvita.

  SvaraRadera
 3. Ett sådant där rum (det vita med fönster) skulle jag gärna vilja ha!

  Förresten, är du intresserad av att vara med i en bloggstafett på temat "Julens bästa..."? Mer info finns här: http://sofiesjulblogg.blogspot.se/2016/09/vill-du-vara-med-i-bloggstafett-om-julen.html

  SvaraRadera